Vânătoarea de vampiri Sarah Michelle Gellar este gata să-l supravegheze pe viitorul criminal în serie Dexter Morgan în prequel-ul dramei polițiste „Dexter”. Actrița a obținut un rol de invitată în viitorul serial „Dexter: Original Sin”, în care o va interpreta pe Tanya Martin, șefa unității criminalistice a Departamentului de Poliție din Miami, unde Dexter (Patrick Gibson) este stagiar.
Serialul de 10 episoade, care se filmează la Miami sub conducerea lui Clyde Phillips, îi are în distribuție pe Molly Brown, Patrick Dempsey, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu și Reno Wilson.
Veta Cristea
Reclamă
Reclamă
Starul din „Blackbird”, Paul Walter Hauser, l-a criticat pe starul și producătorul din „Fast and Furious”, Vin Diesel, acuzându-l de lipsă de profesionalism.
Când a fost comparat cu remarcabilul său coleg, care a dat și vocea personajului animat, în timpul unui interviu cu ocazia lansării filmului de animație „Puzzle 2”, Paul Walter Hauser a răspuns că nu există nimic în comun între cei doi. „Vă rog să nu spuneți asta. Iubesc oamenii, dar când aud povești despre actori de la Hollywood care sunt plătiți foarte bine, dar tratează oamenii rău, îi resping. Este oribil”, a spus el. De notat că actorii nu au lucrat niciodată împreună.
Reclamă
Serialul animat pentru publicul adult, „Kaitman: Hell Yeah!” va avea premiera pe serviciul de streaming Max joi, 18 iulie 2024. Ziua premierei va cuprinde două episoade ale serialului, care este un spin-off al popularei serii animeHarley Quinn. Distribuția serialului îi include pe Matt Oberg în rolul Kaitman, Stephanie Xu în rolul Gold Glider, James Adomian în rolul Bane, Natasia Demetriou în rolul Malice, Janelle James în rolul Queen of Tales, Jonathan Banks în rolul Noonan, Keith David în rolul Darkseid, Michael Imperioli în rolul gemenilor Joe și Mo Dubelz, Lance Reddick în rolul Lex Luthor și Rory Scovel și Judith Light.
Reclamă
Paul Mescal pășește în marea arenă a filmuluiGladiator 2. Înainte de lansarea primului trailer, care este așteptat să aibă premiera pe 9 iulie 2024, studioul Paramount Pictures a publicat primele imagini din continuarea epopeii cinematografice din 2000 a regizorului Ridley Scott.
Imaginile, publicate de Vanity Fair, îl arată pe actorul nominalizat la Oscar în rolul lui Lucius Vera, nepotul lui Marcus Aurelius și fiul Lucillei (Connie Nielsen), luptând pentru viața sa într-o arenă – aceeași arenă în care a fost înrobit generalul Maximus Decimus Meridius, care a devenit gladiator pentru a-și răzbuna familia ucisă. Una dintre cadre surprinde duelul dintre protagonist și un personaj interpretat de Pedro Pascal.
„Îmi amintesc acea zi. Nu o voi uita niciodată”, spune Lucius în primul montaj din Gladiator 2, prezentat în Las Vegas. – Un sclav a fost capabil să se răzbune pe împărat. Un sclav a fost capabil să obțină dreptate în arenă”.
Reclamă
Ora de începere a filmărilor pentru noul „Highlander” cu Henry Cavill a fost clarificată
Regizorul noii versiuni a filmului de acțiune fantasy „Highlander” Chad Stahelski a clarificat perioada de filmare a remake-ului celebrului film din 1986. Potrivit regizorului, el speră să înceapă filmările pentru pelicula cu Henry Cavillîn rolul principal la începutul anului 2025. „Vom porni camerele de filmat în luna ianuarie a anului viitor în Scoția, așa că voi călători acolo lunea viitoare pentru a definitiva locul de filmare. Va fi o plăcere să o fac, având în vedere dragostea mea pentru poveste. Îmi place ideea din centrul poveștii: nemurirea și arcul iubirii prin timp. Cred că este o modalitate bună de a transpune o poveste minunată care se desfășoară în diferite perioade istorice în genul science-fiction.”
Reclamă
Ceasul elvețian înghițit de vacă a revenit proprietarului său după o jumătate de secol
Steele a declarat presei că a cumpărat ceasul scump pentru cea de-a 21-a aniversare a sa în 1950, plătind pentru el o sută de lire sterline. Astăzi, asta înseamnă aproximativ 4.500 de lire sterline sau 472.000 de lire sterline în ruble. Douăzeci de ani mai târziu, Steele păzea o turmă și a pierdut ceasul din cauza unei curele rupte. Căutările repetate au eșuat. Fermierul s-a gândit că ar fi putut fi înghițit de o vacă.
Peste alți 50 de ani, fiul lui Steele i-a permis vânătorului de comori Liam King să se plimbe pe terenul familiei cu un detector de metale. King spera să găsească niște monede, dar a găsit o moștenire de familie. El a returnat ceasul proprietarului său, ceea ce l-a încântat pe Steele.
Reclamă
Cayo Santiago a devenit cunoscută sub numele de „Insula Maimuțelor” datorită creșterii a sute de macaci rhesus în 1938, iar de atunci aceste creaturi se înmulțesc aici fără a întâlni prădători. Acest loc unic este foarte apreciat de oamenii de știință, deoarece oferă posibilitatea de a studia populații mari de primate în sălbăticie.
De obicei, atunci când războaiele sau dezastrele naturale epuizează resursele, oamenii și animalele devin mai agresive în lupta lor pentru supraviețuire. Cercetările efectuate pe Cayo Santiago au arătat că macacii și-au schimbat în mod surprinzător comportamentul după uragan. Deși acesta a distrus o mare parte din vegetația insulei, majoritatea macacilor au supraviețuit.
Reclamă
Populația a început să se plângă de faptul că păsările distrug grădinile de legume, iar cotcodăceala lor îi privează și pe oameni de somn noaptea. De exemplu, B. King (58 de ani) trebuie să folosească dopuri de urechi din această cauză.
Păsările provin din pădurea din apropiere. Populația nu știe cine este proprietarul terenului și de ce nu are grijă de ferma sa. Potrivit regelui, acesta este dispus să ofere o tratație copioasă celui care ar putea alunga găinile.
Printre altele, cele cu pene au atras călătorii în sat. Aceștia hrănesc păsările, iar rozătoarele aleargă la resturile de mâncare. După cum s-a menționat, șobolanii din zonele locale sunt destul de mari și se înmulțesc foarte repede. Acest lucru afectează negativ relația dintre populația locală și turiști.
Reclamă
Marsupialele s-au dovedit a fi esențiale pentru înțelegerea dezvoltării termoreglementării noastre
În urmă cu aproximativ 100 de milioane de ani, a avut loc o schimbare evolutivă la mamiferele placentare care le-a permis să se diversifice și să se adapteze la regiunile reci. Un studiu recent a scos la iveală faptul că țesutul adipos brun, responsabil pentru menținerea căldurii la mamifere, a evoluat numai la mamiferele placentare moderne.
Reclamă
Cu ghearele lor ascuțite ca briciul, gâtul albastru neon și „coiful” înalt de culoare maro, Casuarul de Sud este o priveliște uimitoare, dar devine din ce în ce mai rar din cauza amenințării cu dispariția. În cadrul unui plan național actualizat de recuperare, guvernul australian colaborează cu populațiile indigene și organizațiile de conservare pentru a asigura conservarea acestor păsări unice.
Reclamă